Club Music ABC este prima scoala particulara de educatie muzicala din Arad .
A luat fiinta in septembrie , 2011 , la initiativa a doi muzicieni profesionisti , la acea vreme componenti ai Orchestrei Filarmonicii de Stat din Arad , si anume Dorina si Sandu Moldovan .
Dupa o experienta de aproape treizeci de ani de muzica si cateva mii de spectacole , pe micile sau marile scene ale lumii , cei doi au hotarat sa impartaseasca aceasta experienta celor care doresc sa se initieze in tainele studiului muzicii si sa descopere magia ei .

Formata dintr-un grup de unsprezece profesori , cu totii , fara exceptie , absolventi ai Academiei de Muzica , componenti ai Filarmonicii aradene , sau profesori proveniti de la Liceul de Muzica Sabin Dragoi din Arad , cu o bogata experienta pedagogica , concertistica sau solistica , echipa de profesionisti a Club Music ABC a facut ca , dupa cativa ani de munca intensa , Club Music ABC sa devina cea mai mare scoala particulara de educatie muzicala din Arad .

Club Music ABC se adreseaza copiilor , dar in acelasi timp si adultilor , si este deschisa tuturor iubitorilor de muzica . Atat celor care doresc sa studieze muzica din placere , precum si celor care doresc sa imbratiseze o cariera muzicala .